Palvelemme kokonaisvaltaisesti tuotannon eri vaiheissa

Puusepänliike M. Ruhberg Oy palvelee asiakkaita puutuotteiden suunnittelun ja jalostuksen erikoisasiantuntijana. Teemme niin sarjatuotantoa kuin designtuotteita pienissä erissä erottelematta asiakkaita tilauksen koon mukaan – tarjoamme kaikille kumppaneillemme ykkösluokkaiset tuotteet parhaista mahdollisista materiaaleista.

Vahvuuksiamme ovat tietotaito, materiaalitekniikka, erinomainen hinta-laatusuhde, muutoskyky sekä jatkuva toiminnan kehittäminen. Osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan haastavatkin tuotteet erinomaisella hinta-laatusuhteella. Voimme ylpeydellä todeta, että saamme asiakkailtamme reklamaatioita lopputuotteista vain harvoin.

Tärkein arvomme on ehdottomasti asiakaslähtöisyys: kokonaisvaltaset palvelumme on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiin, joita asiakkaillemme tulee niin ennen tilausta, sen aikana kuin sen jälkeen.

Laatu - Hinta - Toimitusvarmuus

01. Suunnitteluapu

Tarjoamme tietotaitomme ja asiantuntemuksemme kaikkien asiakkaidemme käyttöön, sillä autamme suunnittelijoita ja arkkitehtejä jo tuotteen tai kohteen suunnitteluvaiheessa. Tehtaassamme valmistuu niin yksilöllisiä designtuotteita kuin vakioita sarjahuonekaluja tai komponentteja. Autamme mielellämme sekä tuotteen suunnittelussa että parhaiten soveltuvien materiaalien valinnassa. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin.

02. Räätälöity ratkaisu

Tarjouspyynnön saatuaan tarkennamme asiakkaan tarpeet tarjotaksemme parhaimman kokonaisuuden. Laskemme asiakkaalta saamiemme tietojen sekä mahdollisten mittakäyntien perusteella tilaukselle kokonaishinnan. Saatuamme asiakkaan hyväksynnän aloitamme tuotannon nopeasti ja toimituksemme lähtee asiakkaalle sovitulla aikataululla.

03. Raaka-ainehankinta

Olemme alusta lähtien käyttäneet tuotteidemme raaka-aineena pelkästään massiivipuuta. Vuosien aikana kertyneen kattavan kontaktiverkostomme ansiosta saamme ensiluokkaiset materiaalit suoraan tuottajalta. Lähes 40 vuoden kokemuksen ansiosta tunnemme massiivipuun ominaisuudet läpikotaisin ja tiedämme, miten se käyttäytyy erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa. Laadukas raaka-aine takaa kestävän ja virheettömän tuotteen sekä minimoi hävikin, mikä näkyy suoraan tuotteen hinnassa.

04. Modernit tuotantomenetelmät

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme kattavat tuotantopalvelut. Näihin kuuluvat katkaisu, särmäys, höyläys, liimaus, hionta, lisäkoneistukset, CNC-työstö, määrämittasahaus, poraus, jyrsintä, viimeistely sekä pintakäsittely. Olemme viime vuosina panostaneet erityisesti konekantaan. Käytössämme on muun muassa toiminnanohjausjärjestelmä, joka takaa jouhevan tuotannon ja toimitusvarmuuden.

05. Yrityksen näköinen pakkaus

Pakkaamme tuotteet tuotantotiloissamme kuljetusta varten. Tilaamme pakkausmateriaalit suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Asiakkaamme saavat halutessaan paukkauksiinsa esimerkiksi yrityksensä logon, tuotemerkit tai muut yrityskohtaiset tunnukset. Kun pakkaamme ja painamme paketit omissa tuotantotiloissamme, säästämme asiakkaamme aikaa sekä yksilöidyillä pakkauksilla vahvistamme asiakkaamme tai tuotteen brändiä.

06. Nopea toimitus

Ehdottomia vahvuuksiamme ovat nopeat toimitusajat, joustavuus toimituksissa sekä toimitusvarmuus. Periaatteemme on pysyä aina asiakkaan kanssa sovitussa toimitusaikataulussa. Raaka-aine- ja pakkaustoimittajien, painotalojen samoin kuin muiden kumppaneidemme toimitilat sijaitsevat lähellä meitä. Näin saamme kaikki tarvittavat materiaalit käyttöömme erittäin lyhyellä varoitusajalla ja pystymme toimittamaan lopputuotteen asiakkaalle nopeasti.